ONZE STERKE PUNTEN

Heeft u nog vragen of zijn er nog onduidelijkheden?
 

ONZE VISIE

GESCHREVEN DOOR SAMI DJAWADI


M&D Mode staat voor kwaliteit, service en tevredenheid voor al haar klanten. Wij bieden onze expertise op het gebied van kledingreparatie en alle soorten textiel-reiniging. Service staat voor op samen met de drang naar kwaliteit. Dit vindt u terug in onze winkels en onze werkwijze. Wees vrij om binnen te stappen in onze winkel aan de Strijpsestraat 206 in Eindhoven en maak kennis met ons!

logo stomerij Eindhoven

 

OVER ONS

Welkom bij M&D Mode. Met ruim 20 jaar ervaring in dit branche hopen wij een bekende naam worden in Kledingreparatie Eindhoven, Kledingreparatie Veldhoven, Stomerij Eindhoven.

Bij ons kunt u uw kleding maken, vermaken, herstellen en reinigen. Natuurlijk doen we dit niet alleen voor kleding maar ook andere textiel producten. Dit gebeurd op uiterst professionele wijze.

Door de goede bereikbaarheid (parkeerplaats voor de deur) en toegankelijkheid is iedereen in staat om naar de winkel te komen. Ook minder validen en ouderen. De drempel is laag, letterlijk en figuurlijk.

Onze klantenkring is breed en divers, maar één ding hebben onze klanten met elkaar gemeen: Zij weten gevoel voor eigentijdse mode en stijl met een prijsbewuste keuze te combineren!

LEES MEER

Galerij

Klantervaringen

Onze partners

Client
Client
Client
Client
Client
Client
0
Vestigingen
00
Jaren ervaring
00000
Aantal tevreden klanten
0000000
Meters gestikt