Kledingreparatie & Stomerij Geldrop

Welkom bij M&D Mode. Met ruim 20 jaar ervaring als kleermaker hopen wij een bekende naam worden in Eindhoven, Geldrop, Nuenen, Heeze, Mierlo, Leende en omgeving.

Bij ons kunt u uw kleding maken, vermaken en herstellen. Dit gebeurd op uiterst professionele wijze.

Door de goede bereikbaarheid (parkeerplaats voor de deur) en toegankelijkheid is iedereen in staat om naar de winkel te komen. Ook minder validen en ouderen. De drempel is laag, letterlijk en figuurlijk.

Onze klantenkring is breed en divers, maar één ding hebben onze klanten met elkaar gemeen: Zij weten gevoel voor eigentijdse mode en stijl met een prijsbewuste keuze te combineren!

Kleermaker Geldrop

Voor het vermaken van kledingstukken, het herstellen van ritsen, het op maat maken van bruidskledij, stomen, leerbewerking en nog veel meer kunt u bij ons terecht.
Onze ervaren coupeuse zorgt ervoor dat uw kleding snel, vakkundig en op professionele manier naar uw wens en maat wordt gemaakt en vermaakt.
Heeft u uw droomjurk gevonden of exclusieve kleding? En zit het toch een beetje nauw of is het juist aan de grote kant? Geen nood! Onze coupeuse is in staat uw droomjurk of exclusieve kledij op maat voor u te vermaken.
Hiernaast doen wij allerlei soorten kledingreparaties en ook uw kleding voor de stomerij is welkom. Dit gebeurd uiteraard op professionele en veilige wijze. Uw kleding blijft in optimale staat.
Ook voor het op maat maken van uw gordijnen bent u bij ons op het juiste adres. Kom gerust langs, of bel voor een afspraak.

M&D Mode Geldrop vermaakt kleding in de meest brede zin van het woord. Kledingreparatie en kleding vermaken is onze specialisatie en met ruim 20 jaar ervaring bent u aan het juiste adres voor al uw reparatie en stomen in Geldrop. Voor elk probleem dat u heeft met kleding kunnen wij een oplossing vinden.

De assortiment van heren kleding van M&D Mode is selectief. U kunt bij ons terecht voor heren kostuums, colberts, pantalons en overhemden. Onze maatpakken kunnen naar u wens vermaakt worden, denk hierbij aan mouwen korter maken, pantalon korter of smaller maken.